Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; imPrivateArea has a deprecated constructor in /www/doc/www.elservis.cz/www/res/x5engine.php on line 1176
Aktuality z ELSERVIS Jičín - ELSERVIS Jičín

ELSERVIS Jičín

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

Sháníte opravdu ODOLNÝ "DOTYKÁČ" ???!- Právě jste ho našli !!!:o)

Vytvořil: Hrnčalík v Mobilní telefony · 26/8/2014 16:39:57

Aligator RX430 eXtremo

Supervýkonný smartphone na dvě SIM karty, perfektní pro outdoor aktivity v extrémním prostředí.
Díky certifikaci normy IP67 ho neohrozí agresivní koupel v divoké řece, pád na zem při horské túře, ani jemný písek a prach rozpálené pláže. IPS displej je chráněn tvrzeným sklem Gorilla glass, které spolehlivě odolává nárazům i nežádoucím škrábancům. Uvnitř atraktivního pogumovaného těla tepe supervýkonný čtyřjádrový procesor s grafickým akcelerátorem a operační pamětí 1GB. Pro přesnou orientaci v náročném terénu je systém vybaven kvalitním a velmi rychlým GPS příjímačem. Nechybí ani digitální kompas.


RX430 eXtremo nezaostává ani v multimediální oblasti. Tento smartphone je vybaven dvěma kamerami. Hlavní 8MPX kamera na zadní straně je opatřena autofokusem a přisvětlovací diodou. Na velkém, IPS displeji můžete pohodlně sledovat HD videa nebo hrát nejnovější hry. Konektivita je zajištěna 3G,wifi a bluetooth připojením. Nechybí ani USB s funkcí OTG, můžete tak bez problémů připojit i pasivní zařízení, například flash disk. Celý tento výkonný systém je napájen baterií s obrovskou kapacitou 2800 mAh, která podtruhuje kvality RX430 dlouhou výdrží, nezbytnou při pobytech v přírodě.

CENA : 7.490 s DPH

Obrázek a specifikace
ZDE


Bookmark and Share

Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky